HjelpHjelp & FAQ for STYLIGHT: Her finner du svar og forklaringer om Stylight.

Stylight FAQ

Her finner du svar og forklaringer om Stylight.

HjelpHjelp & FAQ for STYLIGHT: Her finner du svar og forklaringer om Stylight. HjelpHjelp & FAQ for STYLIGHT: Her finner du svar og forklaringer om Stylight.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Er Stylight en onlinebutikk med egne produkter?

Nei. Stylight er et spesielt nettsted for mote, og vi samarbeider med hundrede fascinerende motevirksomheter som utgjør det vi er. Her hos Stylight finner du moten du elsker fra dine yndlings-onlinebutikker på en nettside. Vi velger de kuleste produktene fra de beste onlinebutikkene sammen med fascinerende merker, og vi presenterer de nyeste trendene hver dag. Hvis du liker et produkt, klikk på det, og du vil bli overført til en av våre partnerbutikkerm hvor du kan kjøpe artikkelen. Med Stylight vil du aldri gå glipp av en trend eller starten av et nytt produkt, og du vil finne det fineste utvalget fra alle dine favoritt-onlinebutikker.

Hvordan fungerer Stylight?

Hver dag viser vi deg de nyeste trendene fra de kreativste aktørene innen mote, og vi viser deg hvordan du kan etterligne dem med produkter du kan kjøpe. Med Stylight kan du:

La deg inspirere!

I vår daglig oppdaterte motekanal med massevis av inspirasjon kan du finne idéene til dine favorittblogger, eksempelvis “The Blonde Salad”, “Kayture” eller “Kenzas”, sammen med artikler du kan kjøpe.

Oppdag mote!

Verden rundt er våre STYLIGHT-redaktører alltid på jakt etter de nyeste motetrendene. Du kan finne produkter hos Stylight som du kanskje ikke hadde tenkt om enda.

Søk spesifikt!

Leter du etter en dunjakke for kvinner? Med vårt detaljsøk kan du bla gjennom alle dine yndlingsbutikker på bare enn nettside, og finne det du leter etter.

Hvordan kan jeg bruke Stylight?

Du kan logge inn med Facebook eller Google+, eller du kan registrere e-postadressen din og opprette en Stylight-profil. Etter du har anmeldt deg, kan du med en gang begynne å søke og kjøpe, og du vil aldri gå glipp av en trend igjen.

Looks:

Skap din egen look med dine yndlingsklær, og la deg inspirere av andre Stylight-medlemer.

Hjerteknapp:

Med hjertefunksjonen kan du lagre produkter og kombinasjoner som inspirerer deg. Alt du liker med hjerteknappen lagres automatisk i den individuelle fil med favoritter i din Stylight-profil. Sånn kan du alltid se etter og kjøpe ting du liker en annen gang.

Oppdag & følg:

Vårt daglige moteprogram oppdateres stadig med inspirerende moteemner og de nyeste trendene. Du kan finne de fineste kombinasjonene fra yndlingsbloggerne dine sammen med produktene, og du kan la deg inspirere av andre Stylight-medlemer, som du kan følge.

Hva er en Look?

Stylight medlemmer og de mest populære internasjonale motebloggerne laster opp deres yndlings-looks til Stylight. Hver look er sammensatt av forskjellige antrekksbilder og passende produkter som kan kjøpes i en av våre partnerbutikker. Du kan ikke bare la deg inspirere, du kan også inspirere andre Stylight-medlemer med din egne, individuelle stil. Hvis du har en blogg, vil dette naturligvis tiltrekke mer trafikk til dine egne idéer fra hele verden.
Uansett om du skaper en ny look hver dag, eller bare av og til, om du vil kommentere og følge eller gjøre ingenting i det hele tatt – hos Stylight finner du din moteinspirasjone og et helt felleskap av likesinnede.

Hva er “Min kanal”?

Din personlige kanal vil alltid holde deg oppdatert. Din kanal vil ikke bare vise alle produktene og look’ene du har likt med hjerteknappen, som også viser deg de seneste look’ene og motefavoritter av Stylight-medlemene som du følger med.

Og hva ellers trenger jeg å vite?

Med Stylight-app’en for iOS og Android vil du alltid være oppdatert, selv om du er underveis. Du kan sjekke og kjøpe de seneste trendene med bare en eneste app. Vær sikker på å aktivere Meldinger, da vil du aldri gå glipp av en trend. Uansett om vi har motenyheter og oppdateringer for det, eller du har en ny følger og noen har trykt hjerteknappen for en av look’ene dine – med Stylight er du alltid oppdatert!

Kunne du ikke finne svaret til spørsmålet ditt? Da send meldingen din til hjelpe@stylight.no.